Over mij

Mijn naam is Job van Suijdam. Ik help start ups en bestaande bedrijven door middel van product- en grafisch ontwerp. Graag breng ik concepten tot leven zowel on- en offline. Ook maak ik graag design dat anderen aan het denken zet en verbaasd.
Van jongs af aan ben ik al bezig met (vingerverf)schilderwerkjes / knutselstukken van wc rollen en experimentjes met onder anderen papier. Dit doe ik op 22-jarige leeftijd nog steeds. Door mijn studie Communication en Multimedia design en stage bij een digital agency in Maleisië heb ik geleerd om mijn creativiteit op een professionele manier zowel in de digitale als in de fysieke wereld in te zetten. Ik creëer zowel in opdracht en ook uit eigen initiatief. Ik maak graag persoonlijke projecten die dicht bij mezelf liggen. Dit doe ik om mezelf te blijven ontwikkelen en ook om mensen gelukkig te maken en te inspireren met mijn werk.
Mijn passie ligt bij het creëren van fysieke objecten. Dit maakt het meeste indruk op mij als gebruiker omdat het tastbaar is en dat het snel emoties los kan maken. Soms kan een object in een woonkamer een hele unieke sfeer creëren. Dit probeer ik met mijn werk te creëren, hierbij kun je denken aan licht objecten, meubels en verschillende dingen die je in je woonkamer kunt zetten, leggen of ophangen. 
Heb je een idee voor een tof project of wil je iets leuks maken? Neem contact op via onderstaande knop en laten we wat moois maken! 

Een leuk idee / iets tofs maken?

Studio Suijdam   KVK 80704107